• +387 62 604 510
 • office@indevgro.com

Online oglašavanje

Da li zaista izvučete maksimum iz Vaših online reklamnih napora?

Ovo pitanje je teško odgovoriti ako nemate tim stručnjaka koji će Vam pomoći da shvatite svijet online oglašavanja koji se stalno mijenja. Gotovo svi danas znaju nešto o pretraživačima i društvenim medijima. A da li se vaša kompanija pozicionirala da u potpunosti iskoristi prednosti i kontroliše ih kako bi iskoristila prednosti pomenutih medija?

 • Da li Vaš trenutni pristup online oglašavanju funkcioniše?
 • Da li dopirete do svoje ciljne publike?
 • Koji je vaš pristup mobilnom oglašavanju?
 • Imate li strategiju retargetinga?
 • Kako se Vaš sadržaj razlikuje od platforme do platforme?
 • Koristite li sve dostupne platforme za generisanje poslovnih mogućnosti i / ili platforme za prodaju na najisplativiji način?

Većina oglašivača ne zna odgovore na ova pitanja, neki znaju, no nažalost često nisu zadovoljni rezultatima. Pružamo Vam neophodnu uslugu sa dugogodišnjim iskustvom u kreiranju novih online marketinških kampanja, kao i popravljanju i transformaciji postojećih online marketinških kampanja. Bez obzira da li je platforma za oglašavanje društvenih medija kao što su LinkedIn, Facebook ili Twitter.

Usluge oglašavanja po kliku

Šta je oglašavanje plati-po-kliku?

Platite po kliku (PPC) u osnovi znači da oglašivači na mreži snose troškove samo kada se klikne na oglas. Za razliku od kupaca tradicionalnih medija, klijenti PPC-a ne plaćaju za primanje određenog broja pojavljivanja oglasa ili za postizanje određenog volumena "dijela glasa".

PPC oglašavanje može se koristiti na mnogim različitim oglasnim platformama, npr. Google oglasi, Bing oglasi, Facebook oglasi, LinkedIn oglasi i Twitter oglasi. PPC pristup je relevantan i za oglase na pretraživačkoj mreži na stranicama s rezultatima pretraživanja i za oglase na stranicama Facebooka ili Google Prikazivačke mreže.

Usluge upravljanja oglašavanjem na Facebooku

Šta je to Facebook oglašavanje?

Facebook više nije platforma koju oglašivači mogu tek tako da kontrolišu. U InDevGro-u, klijenti u različitim industrijama, B2B, tako i B2C, postigli su izuzetan marketinški uspjeh sa našim uslugama upravljanja oglašavanjem na Facebooku.

Facebook može oglašivačima ponuditi mnoge opcije za višestruko ciljanje putem first party data koje otkrivaju korisnici Facebooka, kao i putem aktivnosti na Facebooku i podataka treće strane koji su prikupljeni na Facebooku.

Još jedan važan aspekt oglašavanja na Facebooku se zove Custom Audiences. Prilagođena publika omogućava oglašivačima da kreiraju prilagođene grupe korisnika Facebooka koje mogu plasirati na tržište. U prošlosti, InDevGro je otkrio da je cijena po kliku mnogo konkurentnija za prilagođenu publiku u poređenju sa standardnim Facebook targetovanju.

LinkedIn Advertising Management Usluge

Šta je LinkedIn Advertising??

LinkedIn Advertising je oglasna platforma društvenih medija koja koristi podatke profila korisnika LinkedIn kao demografsku značajku za ciljanje oglasa. LinkedIn oglasi su najučinkovitiji za B2B marketere. LinkedIn oglašavanje omogućuje oglašivačima pristup LinkedIn korisnicima na temelju istih elemenata koje korisnici dodaju kako bi se pozicionirali kao stručnjaci industrije na svojim stranicama profila, kao i članstva koja imaju u LinkedIn grupama ili fotografijama.

Prvi korak koji InDevGro preduzima u razvoju LinkedIn ad strategije za novog klijenta je da napravi detaljne personaže kupaca za svaku ponudu kako bi osigurali da dođemo do idealne publike naših kupaca. Zatim ćemo kreirati kampanje na osnovu tih personasa i prilagođene kopije oglasa i odredišne ​​stranice kako bismo bili sigurni da je oglasna poruka relevantna za publiku.

O InDevGru

Naš iskusni tim dizajnera, programera i stručnjaka za digitalni marketing nudi svakom od naših korisnika all in one paket.

Efikasna strategija je uvijek fokus, mi nastavljamo da se obrazujemo da bi bili uvijek u mogućnosti da nudimo najnovija rješenja.

Kontakti

 • +387 62 604 510

 • office@indevgro.com

 • Radno vrijeme: 08:00-17:00

 • Sokogradska cesta 24, 75320 Gračanica, Bosna i Hercegovina

Kontaktirajte nas