• +387 62 604 510
  • office@indevgro.com

Content Marketing

Opis

Naš cilj je da Vam pomognemo sa Vašim web nastupom, da uzbudite svoje posjetioce i na taj način najbolje promovišete Vaš proizvod ili uslugu, naša misija je da generišemo dodatne poslove za Vas. Mi Vam pomažemo da se obratite svojim klijentima u pravom stilu i tonu koji odgovara Vašem imidžu.

SEO kampanje su uspješne kada se Vaš sadržaj fokusira na dvije publike - Crawlere i humane pretraživače. Kreiramo vaš lični kalendar sadržaja sa relevantnim temama, temama koje su željene i privlače Vašu ciljnu grupu.

Mi se ne fokusiramo samo na integraciju ključnih riječi. Ključne riječi su važne, međutim danas je potrebno malo više ulaganja vremena i znanja kako bi se postigli željeni ciljevi. Danas je fokus uglavnom na angažovanju i širenju putem društvenih mreža.

Da bismo to uradili, nudimo našu uslugu pisanja SEO sadržaja, sa sadržajem koji pruža publici uzbudljivo i jedinstveno korisničko iskustvo. U InDevGro-u nam je cilj da nudimo sadržaj koji predstavlja šlag na torti za vaše proizvode i usluge, to je razlika na osnovu koje se razlikujemo od drugih.

Kvalitetan sadržaj

Naša je odgovornost da pružimo kvalitetne sadržaje prilagođene Vašim potrebama. Temeljito istraživanje i odgovarajuća akcija su dva stuba na kojima se zasniva dobar sadržaj. Mi garantujemo da se naš sadržaj temelji na baš tom fundamentu.

100% originalan, promišljen i brzo dostavljen sadržaj - to je naše obećanje!

O InDevGru

Naš iskusni tim dizajnera, programera i stručnjaka za digitalni marketing nudi svakom od naših korisnika all in one paket.

Efikasna strategija je uvijek fokus, mi nastavljamo da se obrazujemo da bi bili uvijek u mogućnosti da nudimo najnovija rješenja.

Kontakti

  • +387 62 604 510

  • office@indevgro.com

  • Radno vrijeme: 08:00-17:00

  • Sokogradska cesta 24, 75320 Gračanica, Bosna i Hercegovina

Kontaktirajte nas