• +387 62 604 510
  • office@indevgro.com

O NAMA

O NAMA

Uvijek smo odlučni i strastveni po pitanju naših projekata, blisko sarađujemo sa našim klijentima kako bismo svi zajedno odgovorili izazovima digitalizacije. Mi smo tu da bi sa Vama prešli te prepreke. Naš iskusni tim dizajnera, programera i stručnjaka za digitalni marketing pruža svakom od naših korisnika all in one paket. Efikasna strategija je uvijek fokus, mi nastavljamo da se obrazujemo da bi bili u mogućnosti da svojim partnerima uvijek nudimo najnovija riješenja.

Postanite dio nove ere.

Mi smo tu da Vam pomognemo na tom putu i da ga prosvjetlimo za Vas.

Najvažnija stvar za nas je naše domaće tržište i naše okruženje, sa uslugama, proizvodima i tehnologijama koje smo savladali, uglavnom se bavimo digitalnim razvojem naše poslovne lokacije, želimo ojačati konkurentnost naših domaćih evropskih kompanija.

Takođe vjerujemo da svako treba da ima šansu da iskoristi ekonomski procvat digitalizacije, tako da je naša misija da podržimo i prihvatimo dobre ideje, čak i sa manjim budžetima.

Naš tim je na Vašoj strani da digitalizujete vaše postojeće i buduće radne procese i da ih po potrebi automatizujete.

Ukratko, nudimo vam jedinstvenu priliku da ostvarite svoje ideje na fleksibilan način.

Vernes Mulahuseinovic CEO @ InDevGro

O InDevGru

Naš iskusni tim dizajnera, programera i stručnjaka za digitalni marketing nudi svakom od naših korisnika all in one paket.

Efikasna strategija je uvijek fokus, mi nastavljamo da se obrazujemo da bi bili uvijek u mogućnosti da nudimo najnovija rješenja.

Kontakti

  • +387 62 604 510

  • office@indevgro.com

  • Radno vrijeme: 08:00-17:00

  • Sokogradska cesta 24, 75320 Gračanica, Bosna i Hercegovina

Kontaktirajte nas